lauantai 24. elokuuta 2013

Penne alla Norcina- kermainen makkara- mustatryffelipasta

Toivottiin umbrialaisia reseptejä, ja tässä olisi yksi suosittu pastaohje.

4.lle hlölle

350g penne-pastaa
150g porsaan tuoremakkaraa, eli salsicciaa ( sen puutteessa voisi käydä myös sian jauheliha, vaikka makkara onkin huomattavasti maukkaampaa ja maustetumpaa)
2,5dl ruokakermaa
45g mustatryffelipureeta ( en tiedä miten suomesta saa tuotetta ostettua, voisi laittaa myös sieniä paremmin puutteessa ja tryffeliöljyä?!)
Oliiviöljyä
Parmesaanijuustoa

1. Keitä pasta runsaassa vedessä.
2. Paista tuoremakkaroiden sisukset ( leikkaa pää auki ja purista massa pannulle) tilkassa oliiviöljyä.
Riko lihan koostumus, sen tulisi näyttää paistetulta jauhelihalta.
3. Lisää kerma ja mustatryffelipuree, anna hautua hetken aikaa. 
4. Sekoita keitetty pasta kastikkeeseen ja tarjoile raastetun parmesaanijuuston kera. 



1 kommentti:

  1. Hyvältä vaikuttaa resepti = pitää kokeilla. :)
    Upeita tryffeleitä kuvassa. Nam!
    Pieni toive, voitko vaihtaa tekstin fonttia. Näkyy ainakin mun koneella tosi epäselvästi.

    VastaaPoista