lauantai 31. elokuuta 2013

Merluzzo alla mediterranea- Turskaa italialaiseen tapaan

Syön itse paljon kalaa, vaikka täällä keskellä Italiaa ja ilman rantaa asutaankin. Tämä resepti on helppo, nopea ja herkullinen. Maistuu myös meidän perheen pienimmälle.

4.lle hlölle

4 turskan filepalaa
8 kirsikkatomaattia
2 rkl kapriksia
kourallinen oliiveja
1 valkosipulin kynsi
Oreganoa (mieluummin tuoretta)
Oliiviöljyä

1. Paista turska-fileitä oliiviöljyssä pannulla.
2. Leikkaa tomaatit puoliksi, käännä kalat ja lisää pannulle tomaatit, kaprikset, oliivit, oregano ja valkosipulin kynsi kokonaisena.
3. Anna hautua n.10 min. Kunnes kala on kypsää. Poista valkosipulin kynsi ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti