lauantai 24. elokuuta 2013

Insalata di farro al pesto- Speltti-pestosalaatti

Spelttiä käytetään niin salaateissa kuin keitoissakin. Suomessakin se taitaa alkaa löytää tiensä kaupasta ruokakaappiin, ja hyvä niin, koska sehän on todella hyvä ja ravitseva raaka-aine. Tämä respeti sopii niin alkuruoaksi kuin primoksi, tai miksei jopa lisukkeeksikin.
4.hlölle

200g spelttiä
250g kirsikkatomaatteja
2rkl pestoa


1. Keitä speltti paketin ohjeen mukaan ( osa vaatii liottamisen ensin).
2. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi ja laita kulhoon.
3. Sekoita pesto tomaattien kanssa.
4. Kun speltti on kypsää, valuta se kunnolla ja jäähdytä viileän veden alla.
5. Kun speltti on jäähtynyt lisää se pesto-tomaattiseokseen ja sekoita kunnolla.
              6. Koristele basilikan lehdillä ja voit raastaa parmesaania tai pecorinoakin hieman päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti