perjantai 23. elokuuta 2013

Linguine al pesto- Kermainen pestopasta

Resepti ei ole se perinteinen pestopasta, vaan variaatio siitä, joka löytyy myös ravintolamme ruokalistalta kesäisin.

4.lle hlölle

350g linguine-pastaa
200g kirsikkatomaatteja
2dl kermaa
2rkl pestoa (tuore pesto aina parempi)
Parmesaanijuustoa
Ripaus suolaa

1. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan ja laita pastavesi kiehumaan. Lisää pasta, kun vesi kiehuu ja keitä paketin ohjeen mukaisesti. (Yleensä linguinet vaativat n.10min keittämisen).
2. Kaada kerma ja kirsikkatomaatit paistinpannulle ja hauduta n.10min. 
3. Ota pannu pois levyltä ja sekoita joukkoon pesto.
4. Lisää keitetty pasta kastikkeeseen ja sekoita. Tarkista suola, varsinkin jos käytät tuorepestoa. Anna hautua muutama minuutti.
5. Asettele lautasille ja raasta parmesaania päälle.

Buon appetito! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti