maanantai 14. lokakuuta 2013

Spinaci saltati- keitetty pinaatti

Keitettyä pinaattia käytetään paljon talviaikaan, niin Torta al teston välissä kuin lihan lisukkeenakin. Resepti on helppo ja nopea, sekä tietenkin terveellinen.

Pinaattia
Oliiviöljyä 
Valkosipulin kynsi
Suolaa
(Kuivattu chilipaprika)

1. Pese pinaatit ja leikkaa kovat kohdat pois.
2. Keitä suolatussa vedessä pastan tapaan (lisää vasta kun vesi kiehuu!)
3. Kuumenna pannulla oliiviöljy, valkosipulinkynsi ja halutessasi myös kuivattu chilipaprika ja anna öljyn maustua hetken. 
4. Valuta pinaatit ja lisää pannulle. Anna hautua n.5min. 
5. Tarkasta maku ja lisää tarvittaessa suolaa. 
6. Tarjoa lämpimänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti