torstai 31. lokakuuta 2013

Pasta con zucca e pancetta- kurpitsa-pekonipasta

Halloween on kurpitsajuhlaa, ja sen kunniaksi pari kurpitsareseptiä. 

4.lle hlölle
350g pastaa
1/2 sipuli
300g kurpitsaa
50g pekonia
1/2 lasillista valkoviiniä
1 rosmariinin oksa
Parmesaani-juustoa
Pippuria ja suolaa
Oliiviöljyä

1. Leikkaa kurpitsa kuutioiksi ja laita pasta vesi kiehumaan. (Keitä pasta siis samalla kun teet kastikkeen).
2. Silppua sipuli ja rosmariini hienoiksi ja kuullota ne öljyssä pannulla.
3. Lisää kurpitsakuutiot ja kuullota niitä muutama minuutti.
4. Sekoita joukkoon valkoviini ja anna kiehua niin pitkään että se haihtuu.
5. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja sekoita joukkoon pekoni paistaen se kypsäksi.
6. Sekoita kypsä pasta kurpitsa-pekonikastikkeen joukkoon ja anna kastikkeen imeytyä pastaan muutama minuutti. 
7. Annostele lautasille ja ripottele päälle parmesaani-juustoa.

Hyvää Halloweenia!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti