keskiviikko 20. elokuuta 2014

Tiramisuun tarvittavat Pavesini-keksit

Tiramisuohjeeseen tarvittavia pavesini- keksejä voi tehdä itsekin, tai syödä ihan kekseinäkin käyttämättä  niitä muihin resepteihin.

130g sokeria 
3 munaa
150g jauhoja
30g maizenajauhoja
1tl vanilliinisokeria

20g sokeria päälle ripotteluun
Lisäksi tarvitset pursottimen

1. Vaahdota sokeri ja munat.
2. Sekoita jauhot keskenään ja siivilöi ne vaahtoon varovasti sekoittaen. 
3. Laita taikina pursottimeen ja pursota leivinpaperin päälle pellille 2cm levysiä ja n. 10cm pitkiä liuskoja. 
4. Laita jääkaappiin 10minuutiksi. 
5. Ripottele sokeria päälle ja paista 180c' 5 minuuttia, alenna lämpö 150c' ja paista vielä muutama minuutti, kunnes ne ovat rapeita ja kullankeltaisia. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti