lauantai 22. maaliskuuta 2014

Aglio, olio e peperoncino- Maailman helpoin pasta

Yleisön pyynnöstä jaan tämän maailman helpoimman pastareseptin. Resepti on niin yksinkertainen, helppo ja nopea, että se onnistuu varmasti aloitteviltakin ruoanlaittajilta.

4.lle hlölle

400g spaghettia
2 valkosipulinkynttä
2 chiliä
1dl oliiviöljyä 
Suolaa

1. Keitä spaghetit suolatussa vedessä al denteiksi. 
2. Pastan kiehuessa mittaa oliiviöljy kattilaan ja kuumenna öljy matalalla lämmöllä. 
3. Poista chileistä siemenet ja hienonna ne. Lisää valkosipulinkynnet kokonaisina ja hienonnettu chili öljyyn ja anna hautua muutama minuutti.
4. Lisää keitetty pasta öljyyn ja anna öljyn imeytyä pastaan minuutin ajan. 
5. Annostele lautasille ja syö heti. 

Buon Appetito! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti