sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Medaglioni di melanzane-munakoisomedaljongit

Tämä resepti sopii niin alkupalaksi kuin lisukkeeksikin. Helppo ja nopea! Ja sopii hyvin karppaajillekin.

1 munakoiso
100g pikkutomaatteja
100g mozzarella-juustoa
Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Oreganoa (tuore aina parempi!)
40g mustia oliiveja (tai miksei vaikka kapriksetkin kävis)

1. Leikkaa munakoiso 1cm paksuiksi siivuiksi ja itketä siivut. Eli laita suolaa siivujen päälle, siivut lävikköön ja painoksi vaikka lautanen päälle. Anna olla n. 30min ja huuhtele siivut suolasta.
2. Asettele siivut pellille, lisää niiden päälle  neljään osaan leikatut tomaatit, hieman öljyä ja mausta ne pippurilla ja oreganolla.
3. Paista siivuja 200'c uunissa 20min. 
4. Lisää kuutioitu mozzarella ja renkaiksi leikatut oliivit munakoisosiivujen päälle ja laita ne takaisin uuniin. 
5. Anna juuston sulaa ja ruskistua hieman ja ota pois uunista. Tarjoile lämpiminä, ettei mozzarella jähmety.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti