Lisäksi pavut on vähärasvainen ja proteiinipitoinen raaka-aine, mitä käytetään Italiassa paljon. Jopa useat suomalaiset sukulaiseni ja ystäväni, jotka ei papujen ystäviä ole, ovat meillä vieraillessaan tulleet toisiin aatoksiin. Käytin kidneypapuja tässä annoksessa, mutta mitkä tahansa pavut käyvät, niin liotettavat kuin tölkissäkin. Liotettavat pavut tulee tosin esikeittää ensin.
4.lle hlölle
200g vanhaa vaaleaa leipää
350g papuja
1 sipuli
1 chili
1 valkosipulinkynsi
2 varsisellerin vartta
1 porkkana
1 tomaatti
Persiljaa
Rosmariinin oksa
Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Kasvislientä
1. Pilkkoa pieneksi sipuli, porkkana, varsisellerin varret ja tomaatti.
2. Lorauta kattilaan tilkka oliiviöljyä ja kuumenna chili ja valkosipulinkynttä hetki öljyssä. Lisää sitten sipuli-porkkana-varsiselleriseos ja kuullota n.15minuuttia.
3. Lisää tomaatti, rosmariini ja pavut, kaada päälle kasvislientä niin että pavut peittyvät. Anna kiehua hiljalleen 15-20minuuttia.
4. Leikkaa leipä kuutioiksi ja asettele ne laakean ja korkean paistopannun/kasarin pohjalle. Kaada päälle papuseos ja kasvislientä niin että koko seos peittyy, ja hauduta pienellä tulella kannen kunnes liemi on haihtunut (15-20min).
5. Tarkista maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja pippuria myllystä.
6. Tarjoile syvistä lautasista kuumana ja ripottele tuoretta persiljaa annoksen päälle reilusti.
Buon Appetito!
Borgata Hotel Casino & Spa to Open in September - KTM
VastaaPoistaBorgata Hotel Casino & 정읍 출장안마 Spa is set to open in 영주 출장샵 September, 사천 출장샵 welcoming hundreds of new casino 전라남도 출장마사지 and 진주 출장마사지 hotel rooms. The hotel will serve as a transitional hub