torstai 29. joulukuuta 2016

Ricotta-pinaatticannellonit

Uuden vuoden pöytään tarjoan lasagnen kasvisvaihtoehdoksi cannelloneja, pastarullia, joiden täytteenä on ricotta ja pinaatti.
12rullaa

250g lasagnelevyjä (tuorepasta helpompi, koska sitä ei tarvitse esikeittää!)
250g ricottajuustoa
500g tuorepinaattia/ 300g pakastepinaattia
125g parmesaaniraastetta
2 munaa
250ml besciamella-valkokastiketta
1/2 tomaattimurskapurkki
Suolaa
Pippuria

1. Keitä pinaatit suolatussa vedessä ( 3-4min pakastettu, 8-10min tuore) ja purista ne kuivaksi keitinvedestä.
2. Sekoita ricotta, munat, puolet parmesaanista, mausta suolalla ja pippurilla.
3. Silppua pinaatti ja lisää ricottaseokseen.
4. Keitä pasta, jos et käytä tuorepastaa.
5. Voitele uunivuoka ja lisää valkokastiketta vuoan pohjalle.
6. Ota yksi lasagnelevy, lisää täytettä muutama lusikallinen ja rullaa levy, sekä asettele se vuokaan.
7. Kun vuoka on täysi kaada rullien päälle loppu valkokastike ja tomaattimurska sekä loppu parmesaaniraastetta.
8. Paista uunissa 180'c n.20-30min.
9. Tarjoile lämpimänä, muutama rulla per henkilö.
Buon Appetito! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti