Jaan reseptin teillekin, jos haluatte grilliin jotain uutta.
4.lle hlölle
1kg Entrecotea
Pari nippua Rucolaa
Pari rasiaa kirsikkatomaatteja
Grana Padano-juustoa (kokonainen pala parempi kuin valmis raaste!)
Balsamico-siirappia
Suolaa
Oliiviöljyä
1. Leikkaa lihasta ylimääräiset rasvat, jänteet yms.
2. Leikkaa liha 2,5cm pihveiksi, n.250g/pihvi.
3. Kuumenna grilli ja grillaa pihvejä n. 5min, jos haluat lihan mediumina, kääntäen pihvit kertaalleen. (Riippuen toki myös grillin kuumuudesta).
4. Asettele lautasille rucolaa pari kourallista.
5. Leikkaa lämmin liha siivuiksi ja asettele ne rucolan päälle. Mausta hyppysellisellä suolaa per lautanen, ja lorauta oliiviöljyä päälle.
6. Leikkaa kirsikkatomaatit, ja lisää lihan joukkoon.
7. Raasta isolla raastimella Grana Padano-juustoa oman maun mukaan annoksen päälle, ja balsamico-siirappia.
8. Tarjoile lämpimänä.
Buon Appetito!!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti