lauantai 26. heinäkuuta 2014

Tagliata di vitello- Entrecotea rucola-pedillä

Ravintolamme yksi suosituimmista annoksista on la Tagliata di Vitello, eli grillattua Entrecotea, joka on leikattu siivuiksi. Annoksen voi tarjoilla monella eri tavalla, itse tykkään eniten rucola-pedillä, Grana Padano-juuston, kirsikkatomaattien ja balsamico-siirapin kera.

Jaan reseptin teillekin, jos haluatte grilliin jotain uutta.

4.lle hlölle 

1kg Entrecotea 
Pari nippua Rucolaa 
Pari rasiaa kirsikkatomaatteja
Grana Padano-juustoa (kokonainen pala parempi kuin valmis raaste!)
Balsamico-siirappia
Suolaa 
Oliiviöljyä

1. Leikkaa lihasta ylimääräiset rasvat, jänteet yms. 
2. Leikkaa liha 2,5cm pihveiksi, n.250g/pihvi.
3. Kuumenna grilli ja grillaa pihvejä n. 5min, jos haluat lihan mediumina, kääntäen pihvit kertaalleen. (Riippuen toki myös grillin kuumuudesta). 
4. Asettele lautasille rucolaa pari kourallista.
5. Leikkaa lämmin liha siivuiksi ja asettele ne rucolan päälle. Mausta hyppysellisellä suolaa per lautanen, ja lorauta oliiviöljyä päälle. 
6. Leikkaa kirsikkatomaatit, ja lisää lihan joukkoon. 
7. Raasta isolla raastimella Grana Padano-juustoa oman maun mukaan annoksen päälle, ja balsamico-siirappia. 
8. Tarjoile lämpimänä. 

Buon Appetito!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti