4.lle hlölle
2-3 fenkolia (koosta riippuen)
4rkl oliiviöljyä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
4 rosmariininoksaa
1dl valkoviiniä
50g mustia oliiveja
Suolaa
Pippuria
1. Leikkaa fenkolit isoiksi lohkoiksi ja viipaloi sipuli.
2. Kuumenna oliiviöljy kannellisessa pannussa/kasarissa ja kuullota fenkoleja ja sipuleja n.10 minuuttia.
3. Lisää kokonaiset, kuoritut, valkosipulinkynnet ja kaksi rosmariininoksaa. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria.
4. Lisää valkoviini ja anna hautua kannen alla 10-15minuuttia, tai kunnes fenkolit on pehmentyneet. Lisää tarvittaessa viiniä.
5. Lisää oliivit ja loppu rosmariini, paista pari minuuttia ja tarjoile.
Buon Appetito!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti